Van omdenken naar omdoen!

PROJECT24 wil complexe maatschappelijke problemen oplossen. Dat lukt tot nu toe te weinig, omdat organisaties en soms ook mensen vast zitten in hun eigen hokje. Er wordt te weinig over de grenzen gekeken. PROJECT24 doorbreekt dit op een bijzondere manier. We zetten ervaren mensen met  verschillende achtergronden bij elkaar. Zij gaan aan de slag met een complex vraagstuk. Kennis wordt gedeeld en door de verschillende invalshoeken ontstaan er nieuwe inzichten die kunnen zorgen voor een doorbraak.

 

Samenwerken met PROJECT24 geeft energie en het is ook leerzaam. Mensen met andere kennis - maar met dezelfde drive om patronen te doorbreken - komen elkaar tegen. Werken vanuit een andere rol dan de dagelijkse routine is soms best spannend en uitdagend.

 

Hierbij ondersteunt PROJECT24 de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers het proces te begeleiden en de deelnemers te stimuleren in een op maat gemaakt programma van diverse soorten bijeenkomsten.

Samen doen schept een band en het is ook relevant. Wij lossen problemen op. 


Waarom PROJECT24? en voor wie?

PROJECT24 is een project voor iedereen. Het is belangrijk dat we nu met elkaar aan de slag gaan met de vraagstukken van (over)morgen. Veel van deze vraagstukken hebben geen ‘eigenaar’. Ze passen niet binnen één bepaalde sector, laat staan onder één organisatie. Daarom doen we het samen. Voor de toekomst. Voor iedereen.

Het idee voor PROJECT24 komt niet uit de lucht vallen. PROJECT24 is een initiatief vanuit haar grote zus: het Nationaal Watertraineeship (NWT) en een groep betrokken trainers en coaches.  Met PROJECT24 richten we ons op ervaren professionals in plaats van net afgestudeerden en beperken we ons niet tot de watersector, maar kijken wij naar de grensgebieden van de fysieke leefomgeving!

 

Ben jij een professional die samen met andere enthousiastelingen, grensverleggers en baanbrekers van start wil gaan? Of een organisatie die een complex project wil aanbieden? En hier samen mee aan de slag gaat? Meld je aan!

Van omdenken naar omdoen!

Nieuws

27 juni 2018

Op 27 juni heeft de derde groep haar eindresultaat gepresenteert aan de commissie Leven Lang Leren van het Human Capital Programma van de Topsector Water (meer informatie onder Projecten).
Na een mooi gesprek over hun Leven Lang Leren ervaring binnen PROJECT24 hebben we het avontuur afgesloten met een boottocht en etentje.

8 december 2017

Start van het derde project: Leven Lang Leren in de Watersector. Vijf enthousiaste professionals gaan zich een half jaar buigen over het project en gaan daarnaast het avontuur aan binnen het ontwikkelprogramma.

16 november 2017

Inschrijving geopend voor twee nieuwe projecten! Eind november en begin december organiseren wij intake gesprekken. Wees er snel bij!

6 september 2017

Zoetermeer van 09.30-13.30uur is de presentatiebijeenkomst en afsluiting van GROEP 1, PROJECT24. Interesse om mee te doen of complex project aan te bieden? Kom meer te weten en geef je op!

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2014 by PROJECT24

Banner Teamwork