Gezocht: complexe vraagstukken
 
Uw organisatie heeft een vraag. Een probleem. Een uitdaging. En daar wilt u eigenlijk iets mee. Maar hoe...?

 

Vragen voor de toekomst

Als vooruitdenkende organisatie signaleert u allerlei vraagstukken. Ook vraagstukken waarvoor u mogelijk niet (alleen) verantwoordelijk bent. Vaak zijn dit organisatie-overschrijdende vraagstukken waar uw professionals niet zomaar het antwoord op hebben. Lastig-lastig? Welnee…

 
Zet LUIM-ers in!

PROJECT24 is er om organisaties met vraagstukken en enthousiaste professionals bij elkaar te brengen. In nauwe samenwerking met uw organisatie en onder begeleiding van een vaste projectleider, zet uw eigen LUIM-groep stevig de tanden in uw project. Zo profiteert u van ervaringen uit het veld van andere professionals en van hun frisse blik.

 

Initieer innovatie!

Door een vraagstuk in te brengen bij PROJECT24, zet u innovatieprocessen in gang. Zo levert u een actieve bijdrage aan de circulaire economie en een duurzame samenleving. Bovendien heeft u de kans om intensief en organisatie-overschrijdend samen te werken met enthousiaste professionals. Professionals die kennis en ervaring meenemen. Professionals met een frisse blik die de samenwerking met elkaar en met u aangaan. Voorwaarts!

Dit zijn Luimers

Een Luimer is een professional die zich wil ontwikkelen. Hij/zij staat positief in het leven, heeft een open en kritische houding en is uiteraard goed geluimd.

Ze hebben minimaal vijf en maximaal 50 jaar ervaring. Bovenal zijn ze betrokken en hebben de wil om een bijdrage te leveren.

Dit kost het

Uw bijdrage bedraagt 12.500 euro. U krijgt een verrassend antwoord op uw complexe vraagstuk. In totaal zullen ca.5 Luimers ca. 360 uur besteden aan het project om tot een resultaat te komen.

© 2014 by PROJECT24