Ben jij een Luimer?
 
Wil jij:
  • Innovatief samenwerken aan complexe vraagstukken van (over)morgen?

  • Werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling?

  • Actief bijdragen aan een duurzame samenleving?

  • Samenwerken met professionals uit uiteenlopende disciplines?

 

Word LUIM-er!

Als LUIM-er draag je actief bij aan de circulaire economie en verduurzaming van de maatschappij. Door met andere gedreven professionals samen te werken in complexe vraagstukken, heb je de kans om over de grenzen van je eigen organisatie heen te kijken, nieuwe inhoudelijke kennis op te doen, buiten de box te denken, en je netwerk te vergroten.

LUIM-programma

Elk PROJECT24 project heeft een doorlooptijd van een half jaar. Binnen deze tijd werk je in een vaste groep samen aan een uitdagend project. Elke LUIM-groep bestaat uit minimaal vijf en maximaal zeven andere goed geluimde professionals. Jullie worden begeleid door een vaste projectleider vanuit de opdrachtgevende organisatie. In totaal werk je acht dagen aan het project en vier dagen aan je ontwikkeling.

 

Maar ik heb een fulltime baan…

Geen zorgen: een fulltime baan is geen belemmering. De project- en ontwikkelingsdagen vinden afwisselend, en door de groep op zelf te plannen momenten, plaats.

 

Doe mee!

Wil je meedoen? Schrijf je dan in. Dit kan door een mail te sturen inclusief motivatie en CV. We gaan naar aanleiding daarvan graag het gesprek aan over je deelname.

Selectie gebeurt op basis van motivatie, achtergrond en inbreng met betrekking tot het project en het projectteam.

Wat is een Luimer?

Een Luimer is een professional die zich wil ontwikkelen. Hij/zij staat positief in het leven, heeft een open en kritische houding en is uiteraard goed geluimd.

Je hebt vijf en maximaal 50 jaar ervaring. Bovenal ben je betrokken en heb je de wil om een bijdrage te leveren

Dit kost het

Jouw bijdrage bestaat uit twaalf dagen en 500 euro. Van de twaalf dagen worden 4 dagen besteed aan ontwikkeling en 8 dagen aan het project. De momenten waarop het projectteam bij elkaar komt zijn vooral aan het einde van de middag en de avond.

Inschrijven

Wil je meedoen? Meld je dan aan. Dit kan door een mail te sturen inclusief je motivatie en CV. Dit kun je mailen naar Naomi Timmer via info@project-24.nl

© 2014 by PROJECT24