Het initiatief

 

Het idee…

Het idee voor PROJECT24 komt niet uit de lucht vallen. PROJECT24 is een initiatief vanuit haar grote zus: het Nationaal Watertraineeship (NWT) en een groep betrokken trainers en coaches. PROJECT24 beperkt zich echter niet tot de watersector!

 

De aanleiding

Binnen het Nationaal Watertraineeship (NWT) worden HBO- en WO-professionals met maximaal twee jaar werkervaring voor twee jaar geplaatst bij een vaste opdrachtgever. Vier dagen per week werken zij voor deze opdrachtgever. De vijfde dag staat geheel in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Op deze dag volgen de trainees trainingen en worden ze gecoacht, terwijl ze groepsgewijs werken aan specifiek vraagstuk van een opdrachtgever in de sector. Dergelijke projecten leiden vaak tot verfrissende inzichten en handvatten voor innovatie.

 

Voor professionals met meer dan 5 jaar werkervaring

Niet alleen de opdrachtgevers en de jonge professionals die betrokken zijn bij het NWT zijn enthousiast over dit concept. Zowel bij bedrijven als bij verschillende (overheids)organisaties, werken professionals die wel eens zoiets zouden willen doen. Ze willen blijven leren. Ze willen ook in een andere vorm samenwerken, met een ander team, of in een andere rol. Ze willen over de grenzen van hun organisatie heen kijken, uit hun comfortzone stappen en hun netwerk uitbreiden. PROJECT24 biedt deze mogelijkheid. Tegelijkertijd biedt P24 bedrijven en organisaties de kans om projecten uit te zetten bij topteams met inhoud en ervaring.

Samenwerking met KNW

PROJECT24 werkt nauw samen met Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW). KNW ondersteunt PROJECT24, omdat het initiatief onze waterprofessionals de kans biedt om nieuwe kennis(sen) en ervaring op te doen. KNW-leden krijgen een korting van 25% op de deelnemerskosten en betalen slechts €375.

Met de kennis van het NWT

PROJECT24 is een initiatief van het Nationaal Watertraineeship. Niet alleen onze trainees zijn enthousiast over dit concept. Zowel bij bedrijven als bij verschillende (overheids)organisaties werken professionals die wel eens zoiets zouden willen doen. Ze willen blijven leren. Ze willen ook in een andere vorm samenwerken, met een ander team, of in een andere rol. Ze willen over de grenzen van hun organisatie heenkijken, uit hun comfortzone stappen en hun netwerk uitbreiden.

 

PROJECT24 biedt deze mogelijkheid. Tegelijkertijd biedt P24 bedrijven en organisaties de kans om projecten uit te zetten bij topteams met inhoud en ervaring.

© 2014 by PROJECT24