Meedoen voor ...
​DE GOED GELUIMDE PROFESSIONALS

​

PROJECT24 is een programma voor goed geluimde professionals die gemotiveerd zijn om naast hun werk een tijdelijk project aan te gaan.

 

Wil jij:

  • Werken aan complexe vraagstukken van (over)morgen?

  • Werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling?

  • Actief bijdragen aan een duurzame samenleving?

  • Samenwerken met professionals uit uiteenlopende disciplines?

 

Dan ben je een LUIM-er in de dop! Binnen het LUIM-programma draag je bij aan duurzame oplossingen, terwijl je intensief gecoacht wordt op je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Samen met andere enthousiastelingen, grensverleggers en baanbrekers.

 

Vertel me meer over hoe ik mee kan doen!

ORGANISATIES MET EEN COMPLEXE VRAAG (en lef)

 

PROJECT24 biedt organisaties die verder kijken dan vandaag de kans om vraagstukken in te brengen. Complexe vraagstukken waarvoor uw organisatie de samenwerking aan wil gaan met een denktank van enthousiaste professionals, ook wel LUIM-ers genoemd. LUIM-ers zetten hun kennis en ervaring gezamenlijk voor u in. Zo komt uw organisatie verder en levert u bovendien een bijdrage aan de duurzame ontwikkeling.

​

Hoe ziet PROJECT24 eruit voor mijn organisatie?

IEDEREEN
​

 

PROJECT24 is een project voor iedereen. Het is belangrijk dat we nu met elkaar aan de slag gaan met de vraagstukken van (over)morgen. Veel van deze vraagstukken hebben geen ‘eigenaar’. Ze passen niet binnen één bepaalde sector, onder één ministerie, laat staan onder één organisatie. Daarom doen we het samen. Voor de toekomst. Voor iedereen.

© 2014 by PROJECT24

Banner stategie