Het team
 
Van omdenken naar om‘doen’

PROJECT24 realiseert op natuurlijke wijze samenwerkingen tussen uiteenlopende organisaties met complexe vraagstukken en teams bestaande uit professionals van uiteenlopende disciplines. Doel: innovatief samenwerken aan oplossingen voor de vraagstukken van (over)morgen. Samen actief bijdragen aan de circulaire economie.

‚Äč

 

 

 

Naomi

Naomi Timmer is sinds september 2012 actief in de watersector als programmamanager van het Nationaal Watertraineeship. Voor die tijd was ze project- en communicatieadviseur bij diverse overheden en NGO's, en campagneleider bij de Provinciale Statenverkiezingen. Naomi is afgestudeerd politicoloog en religiewetenschapper. Vanuit haar eigen multidisciplinaire achtergrond ziet zij de mogelijkheden tot samenwerkingen die de projecten kunnen versterken. Haar doelgerichtheid, organisatietalent en blik naar buiten zorgen voor de realisatie van nieuwe ideeen samen met diverse partners.

Jaap

Jaap Feil is een initiatiefnemer pur sang. Zo is hij onder andere de oprichter en de drijvende kracht achter het Nationaal Watertraineeship, maar hij stond ook mede aan de basis van Wetskills. Beide concepten kenmerken zich door de combinatie van persoonlijke ontwikkeling, projecten en vernieuwing. Deze drie-eenheid geeft Jaap veel energie. Als mede-initiator van PROJECT24 zet hij wederom zijn kennis, netwerk en ondernemerschap in om vernieuwende samenwerkingen tot stand te brengen. Zijn creativiteit en actiegerichtheid komt hierbij goed van pas.

Jennifer

Jennifer Cronick is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. Zij biedt individuen, teams en organisaties nieuwe zienswijzen aan in het stroomlijnen van doelen, actie en interactie. Als coach, trainer en procesbegeleider is zij geschoold en geoefend in het vlottrekken van dat wat vastgelopen is, of daartoe dreigt. Dat kan een loopbaan zijn, een project of een moeizame samenwerking. Met respect, humor en creativiteit maar ook met het blootleggen van vaak onuitgesproken verwachtingen en behoeften, laat zij mensen hernieuwd kennismaken met zichzelf en elkaar.

Ellen

Ellen van Son heeft ruime ervaring in het (bege)leiden van technische en multidisciplinaire projecten. Innovatieve oplossingen ontstaan pas als individuen hun eigen (organisatie)belangen in het gemeenschappelijke belang kunnen integreren. Als begeleider daagt zij projectteams uit om de synergie in het samenbrengen van belangen te ontdekken. Naast begeleider heeft zij zich gespecialiseerd in het coachen van individuen en teams die zichzelf vragen stellen over de ‘toegevoegde waarde’ en persoonlijke zin van hun werk. Met haar directe en respectvolle aanpak worden individuen en teams zich (opnieuw) bewust van hun kwaliteiten en welke bijdrage zij daarmee aan het geheel kunnen geven.

© 2014 by PROJECT24